Vier de Kerst bij Goya City​

Ontdek onze feestelijke prijzen tijdens de kerstperiode bij Goya City en laat je culinair verwennen. Onze speciale kerstarrangementen zijn samengesteld om te verrassen en te verheugen, met een vleugje feestelijke magie.

πŸŽ„ Kerst bij Goya City – Proef de Feestdagen πŸŽ„

De kersttijd is een periode van samenzijn en genieten, en wat is er mooier dan dit te doen rond een tafel vol met de beste sushi en grillgerechten? Bij Goya City hebben we speciale kerstmenu’s ontworpen die de traditie en innovatie van onze keuken samenbrengen.

πŸ’« Feestelijke Menu’s voor Speciale Momenten πŸ’«

Kies uit onze zorgvuldig samengestelde kerstmenu’s en geniet van de speciale prijzen voor deze feestdagen. Of je nu op zoek bent naar een intiem diner voor twee of een feestelijke maaltijd voor de hele familie, Goya City zorgt voor een onvergetelijke ervaring met een prijs die net zo aantrekkelijk is als de gerechten.

Vier kerst met ons en laat je meeslepen in een wereld waar elk gerecht een verhaal vertelt en elke smaak een herinnering creΓ«ert. Reserveer nu en verzeker je van een plekje in onze sfeervolle restaurant deze kerstperiode.

🌟 Een Betoverende Kerst 🌟

Met onze speciale kersttarieven kun je 2 uur genieten voor een vast bedrag. Bekijk onze prijzen en laat de magie van de feestdagen beginnen bij Goya City. Mis het niet, boek vroegtijdig om teleurstelling te voorkomen en maak je klaar voor een kerstfeest dat je zintuigen zal prikkelen en je hart zal verwarmen.

Boek nu en laat ons deel uitmaken van jouw kersttraditie. Goya City – waar elke maaltijd een feest is.

All you can eat
Standaard

Ons all-you-can-eat arrangement inclusief onbeperkt dessertbuffet, exclusief sashimi en luxe gerechten. Exclusief drankjes.​

€ 39,95

Kinderen 2 jaar: € 6,50
Kinderen 3/tm 7 jaar: € 15,50
Kinderen 8 t/m 11 jaar: € 21,50
All you can eat
Luxe

Ons all-you-can-eat arrangement inclusief onbeperkt dessertbuffet, inclusief sashimi en luxe gerechten. Exclusief drankjes.

€ 46,95

Kinderen 2 jaar: € 6,50
Kinderen 3/tm 7 jaar: € 22,50
Kinderen 8 t/m 11 jaar: € 28,50
All you can eat
Standaard + Drank

Ons all-you-can-eat arrangement inclusief Onbeperkt sushi gerechten, exclusief sashimi en luxe gerechten, inclusief onbeperkt drankjes (frisdrank, tapbier, huiswijnen en binnenlands gedestilleerd).

€ 56,50

Kinderen 2 jaar: € 12,00
Kinderen 3/tm 7 jaar: € 26,00
Kinderen 8 t/m 11 jaar: € 32,00
All you can eat
Luxe + Drank

Ons all-you-can-eat arrangement inclusief onbeperkt sushi gerechten bestellen, inclusief sashimi en luxe gerechten. Inclusief onbeperkt drankjes (frisdrank, tapbier, huiswijnen en binnenlands gedestilleerd).

€ 63,50

Kinderen 2 jaar: € 12,00
Kinderen 3/tm 7 jaar: € 33,00
Kinderen 8 t/m 11 jaar: € 39,00
Voorwaarden
* het is niet mogelijk om uw punten in te leveren tijdens de Kerstdagen, wel spaart u punten.
** door de verwachte drukte is het niet mogelijk op apart te betalen/de rekening te splitsen

Een zitting duurt 2 uur. Een nieuwe drankbestelling kan pas gemaakt worden wanneer de vorige bestelling genuttigd is. Voorafgaand het diner dient u aan te geven van welk menu u gebruik wilt maken. Verspilling wordt niet gewaardeerd en worden in rekening gebracht.