Prijzen

🍣 Ontdek de Goya Culinair Reis 🍣

Gedurende de looptijd van je arrangement, die 2 uur bedraagt, kun je bestellen van onze menukaart. Houd er rekening mee dat de keuken sluit om 21:45 uur, dus zorg ervoor dat je je laatste bestelling vóór die tijd plaatst. Op doordeweekse dagen is de sluitingstijd om 22:00 uur.

All you can eat
Standaard

Ons all-you-can-eat arrangement inclusief onbeperkt dessertbuffet, exclusief sashimi en luxe gerechten. Exclusief drankjes.​

Maandag t/m donderdag

€ 33,50

Vrijdag t/m zondag

€ 35,50

Kinderen 2 jaar: € 4,50
Kinderen 3/tm 7 jaar: € 14,50
Kinderen 8 t/m 11 jaar: € 20,95
All you can eat
Luxe

Ons all-you-can-eat arrangement inclusief onbeperkt dessertbuffet, inclusief sashimi en luxe gerechten. Exclusief drankjes.

Maandag t/m donderdag

€ 40,50

Vrijdag t/m zondag

€ 42,50

Kinderen 2 jaar: € 4,50
Kinderen 3/tm 7 jaar: € 21,50
Kinderen 8 t/m 11 jaar: € 27,95
All you can eat
Standaard + Drank

Ons all-you-can-eat arrangement inclusief Onbeperkt sushi gerechten, exclusief sashimi en luxe gerechten, inclusief onbeperkt drankjes (frisdrank, tapbier, huiswijnen en binnenlands gedestilleerd).

Maandag t/m donderdag

€ 47,50

Vrijdag t/m zondag

€ 49,50

Kinderen 2 jaar: € 9,00
Kinderen 3/tm 7 jaar: € 24,00
Kinderen 8 t/m 11 jaar: € 30,45
All you can eat
Luxe + Drank

Ons all-you-can-eat arrangement inclusief onbeperkt sushi gerechten bestellen, inclusief sashimi en luxe gerechten. Inclusief onbeperkt drankjes (frisdrank, tapbier, huiswijnen en binnenlands gedestilleerd).

Maandag t/m donderdag

€ 54,50

Vrijdag t/m zondag

€ 56,50

Kinderen 2 jaar: € 9,00
Kinderen 3/tm 7 jaar: € 31,00
Kinderen 8 t/m 11 jaar: € 37,45
de jarige
Eet gratis!
Gratis eten, wie wil dit nu niet? Op je verjaardag kan dit! Kom je met meerdere volwassene dan loopt je korting op. Kom je met 7 volwassene? Dan eet je geheel gratis! Wil je het feestje intiem vieren met bijvoorbeeld 4 volwassene dan krijg je 25% korting. Deze korting is geldig voor de jarige op vertoon van zijn legitimatiebewijs en alleen geldig op het All You Can Eat arrangement, dranken zijn niet inbegrepen. Neemt u een arrangement + drank af dan verrekenen we het drankarrangement apart. Deze actie is niet geldig op feestdage, niet te combineren met andere acties (zoals o.a. maagverkleining of 65+) en alleen geldig voor het volwassen tarief, dus niet voor kinderen.

4 volwassene - 25% korting

5 volwassene - 50% korting

6 volwassene - 75% korting

7 volwassene - Gratis

65+
Korting

Bent u 65+ dan ontvangt u korting op al onze arrangementen.
Deze actie is niet geldig op feestdagen en niet te combineren met andere acties.

65+ korting

€ 1,00

Maagverkleining
Korting

Niet zo’n grote eter door een maagverkleining? Op vertoon van uw operatie-pas krijgt u € 2,50 korting op uw arrangement. Deze actie is niet geldig op feestdagen en niet te combineren met andere acties.

Maagverkleining's korting

€ 2,50

Bijzonderheden

Op feestdagen gelden onze weekendtarieven tenzij anders vermeld.
Op Kerstdagen hebben wij een speciaal arrangement.


Onder feestdagen valt: Nieuwjaarsdag, Valentijn, 1e & 2e Paasdag, Koningsdag, Moederdag, Hemelvaartsdag, 1e & 2e Pinksterdag, Vaderdag, Sinterklaas, Kerstavond, 1e & 2e Kerstdag (gelden andere tarieven), Oudejaarsdag

Acties zijn niet te stapelen of geldig op feestdagen tenzij anders vermeld.
U kunt vouchers niet ruilen voor geld. U kunt met een voucher geen korting krijgen op andere producten dan de producten waarvoor de betreffende voucher-actie geldt en die nader zijn omschreven in de uitingen waarin de voucher is opgenomen.
Vouchers worden eenmalig verstrekt. In geval van diefstal of verlies vindt er geen vergoeding plaats. Onder verlies valt ook het (per ongeluk) wissen van e-mails.
Het is niet toegestaan vouchers te wijzigen of te vervalsen met inbegrip van hacking, verspreiding van virussen, spamming of doorsturen (forwarden).
Iedere (poging tot) fraude of andere niet-toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van vouchers wordt ontzegd.
Voorafgaand het diner aangeven van welk arrangement u gebruik wilt maken. Een arrangement type is geldig voor de gehele tafel/gezelschap.
Na 2 uur betaalt u per consumptie
Een nieuwe drankbestelling kan pas gemaakt worden wanneer de vorige bestelling genuttigd is.