GENIET ONBEPERKT VAN DE LEKKERSTE SUSHI

Wij zijn dagelijks geopend
vanaf 16:00

Bij Sushi & Grill Restaurant Goya in Nieuwegein kunt u onbeperkt genieten van Japanse sushi en grill gerechten. Onze "all you can eat"-formule geeft u een uitstekende gelegenheid om te proeven van al het moois wat de Japanse keuken u te bieden heeft. Combineer naar hartelust uit de uitgebreide menukaart en maak uw avond tot een culinair feestje.

Doordat iedereen voor zichzelf kan bestellen is eten bij Goya ook bijzonder geschikt voor grotere groepen.

ALL-IN DINER - 2 UUR LANG GENIETEN

Bij Goya kunt u onbeperkt dineren voor 2 uur. Onze menu's geven de mogelijkheid om onbeperkt te eten en te drinken, afhankelijk van de keuze voor het menu. Alleen voor buitenlands gedestilleerd en likeuren betaalt u iets extra. Binnen de 2 uur heeft u de gelegenheid om ook het dessertbuffet onbeperkt te bezoeken. Dit dient wel in de aangegeven tijd te gebeuren.

SUSHI BESTELLEN

U kunt uit de menukaart onbeperkt bestellen. Het enige waar u op moet letten is onze sluitingstijd. Geef uiterlijk 15 minuten voor sluiting uw laatste bestelling door. De keuken sluit op maandag t/m donderdag om 22:00, op vrijdag t/m zondag gaat de keuken om 22:00 dicht. Bestellingen kunt u zelf invullen op de bestellijst op uw tafel of via de tablet. Per bestelling kunt u maximaal 5 items per persoon bestellen. Nadat u de bestelde gerechten heeft genuttigd, kunt u de bestelling voor een nieuwe ronde doorgeven. Bij het diner is het dessertbuffet inbegrepen. Doe dit wel binnen uw geboekte tijd!

VERSPILLINGSREGELING

Verspilling zien wij als zonde en onnodig. Dit proberen wij te voorkomen door een verspillingsregeling. Restanten als gevolg van verspilling worden extra in rekening gebracht: € 1,00 per sushi en € 2,00 per warm gerecht. Voor drankjes die blijven staan wordt € 2,50 per drankje in rekening gebracht. Denk dus even na voordat u nog eens besteld.

BESTELLEN